SEVOI GRUPA tokom  posljednjih 10-tak godina, u Vašim je organizacijama donijela proizvode koji su, vjerujemo, Vaše poslovanje učinili praktičnijim, jednostavnijim i prijatnijim .

U ovim nesigurnim vremenima, više nego ikada, naš prioritet je samo jedan – osigurati sigurnost naših kolega kao i sigurnost Vas, naših cijenjenih klijenata. Iz tog razloga kontinuirano pratimo uputsva i mjere koje sprovode Svjetska zdravstvena organizacija i Nacionalni štab civilne zaštite te djelujemo u skladu s njima. Naši radnici  u ovim trenutcima rade iz kuća/stanova , radi svoje zaštite i zaštite svih nas te su im osigurani maksimalni sigurnosni uslovi kako bi Vam i dalje pružali vrhunsku uslugu.

Preporuka da ostanemo kod kuće nije samo važna i nužna zbog naše zaštite i smanjenog širenja virusa, već je i mogućnost da ovo vrijeme provedemo u krugu ljudi koji su nam najvažniji u životu i zbog kojih sve što radimo ima smisla.

S time na umu, želimo naglasiti kako smo više nego ikada odlučni u namjeri da, iako odvojeni, kroz ovaj izazov prođemo zajedno i iz njega izađemo kao pobjednici – naši radnici , naši klijenti i naši partneri!

Pozivam Vas da nam se slobodno obratite ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz naš rad u ovim novim uslovima i trenucima. Tu smo za Vas i želimo, koliko je moguće, doprinijeti rješavanju krize na najbolji mogući način.

mrozic@sevoi.eu  

Vama i Vašim najmilijima želimo da ostanete zdravi, sigurni i dobro!