SEVOI GRUPA 16. travnja obilježila je dvanaest godina rada.

Početak naše priče dogodio se 16. travnja 2008. godine u malom uredu sa 3 djelatnika. Danas SEVOI GRUPA broji 30 certificiranih stručnjaka koji su doprinjeli današnjoj izvrsnosti i tijekom tih dvanaest godina zajedničkog rada razvili smo se u međunarodnu, regionalno pozicioniranu grupu koja djeluje u sinergiji nekoliko tvrtki specijaliziranih za područja:

  • Financijsko upravljanje i kontrola,
  • Strateško upravljanje imovinom,
  • Strateško planiranje i razvoj,
  • Implementacije standarda i sustava kvalitete i sigurnosti.

Zahvaljujući tome što smo u svom radu težili vrhunskoj kvaliteti te stalnom praćenju tržišta razvili smo renomiranu grupaciju kako bi udovoljili vašim potrebama i željama ostvarivanja učinkovitog rezultata poslovanja te omogućili strateški razvoj korisnika javnih sredstava.
Stekli smo povjerenje klijenata svojom kvalitetom u izradi Projekata na području cijele Regije (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). U kratkom vremenu stvorili smo prepoznatljivo ime i poziciju lidera na našem tržištu gdje su nam klijenti od manjih korisnika do velikih korisnika javnih sredstava.

Misija SEVOI GRUPE je produbiti svijest korisnika usluga iz našeg područja djelovanja o prednostima europskih standarda, voditi korisnike kroz procese implementacije, te ih savjetovati pri kontinuiranoj primjeni usvojenih procesa, čime pomažemo osposobiti korisnika za krajnji cilj, a to je učinkovito upravljanje i kontroliranje njihovih sustava.

Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje te kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i usluga želja nam je da i dalje imamo zadovoljne klijente koji će prepoznati naš rad.

Zahvaljujemo se svim našim klijentima i poslovnim partnerima što nam kroz suradnju pomažu da zajedničkim snagama iz dana u dan napredujemo. U vama imamo, ne samo poslovne partnere već i veliku podršku. Biti na listi vaših poslovnih partnera je jedna velika privilegija.
Kada se nakon dvanaest godina osvrnemo na uspješnost koju smo ostvarili s vama kao važnim partnerima, možemo reći da smo postigli važne ciljeve.

Puno vam hvala na tome sa željom za nastavkom ove uspješne suradnje.