Pozivamo vas da nam se pridružite na 3-dnevnom seminaru za školovanje menadžera za sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema zahtjevima norme  ISO 45001:2018 (OHS&S)

Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, magistara i doktora znanosti  razvio je ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za menadžera za  ISO 45001:2018 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za implementacije sustava upravljanja zdravljem i zaštitom na radu (OH&S) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika projektnog managementa. Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i implementaciju prema smjernicama PMBOK.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikom implementacije i postati kompetentni za upravljanje projektom implementacije u najsloženijom više lokacijskim organizacijama, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba.

Jedno poglavlje seminara posvećeno je internom auditu.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara dobiva Certified ISO 45001:2018 Manager osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz  da posjedujete sposobnosti i kompetencije za upravljanje sustavom sigurnosti i zdravlja zaposlenika u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti implementaciju i održavanje sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu (OHS&S).
Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom uspostave sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.
Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima OHS&S-a.
Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.
Stručni savjetnici u upravljanju zdravljem i sigurnošću na radu, voditelji ureda za sigurnost na radu u organizacijama.
Vlasnici procesa.
Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, uvođenje, provođenje i izvještavanje te  praćenje stanje zdravlja i sigurnosti u skladu s normom ISO 45001:2018

Preduvjeti

Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili tek uvodi sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu
Temeljno poznavanje norme ISO 45001:2018.

Mjesto održavanja:Zagreb, Centar za kulturu Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2
Datum održavanja: 29.07. – 31.07.2019.
Trajanje: od 9.00 do 16 sati, od ponedjeljka do srijede
Osvježenja u pauzama predavanja.
Cijena: 7500kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%.

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.